Marianne Meijer Schoonheidsstudio

In mijn Schoonheidsstudio kunt u zich ontspannen en tot rust komen met een behandelingsconcept voor lichaam en geest waarin ik gebruik maak van 100% natuurlijke producten van LakShmi.

LakShmi is een lijn van producten die afgestemd zijn op uw huidtype en persoonlijke constitutie. Er zijn 3 soorten basis huidtypen: Vata, Pitta en Kapha.

LakShmi maakt gebruik van de kennis van Ayurveda, dit is een 5000 jaar oude Indiase gezondheidsleer. De producten zijn vervaardigd uit o.a. kruiden, zaden, bloemen en fruit, zonder chemische of synthetische toevoegingen. De koudgeperste oliën, die gelijk zijn aan de in en op onze huid aanwezige vetten, worden door hun zuiverheid en speciale massagetechniek snel opgenomen in het lichaam om daar hun heilzame werk te verrichten. U zult zich na de behandeling ontspannen en vitaal voelen. Uw huid krijgt weer een gezonde en frisse uitstraling en voelt zacht aan.

Aan de hand van een vragenlijst en een geurentest zal uw huidtype worden vastgesteld en begint de behandeling met een ontspannen kopje kruidenthee dat bij u past.

Volg mij op Facebook